رسوراترول موجود در انگور سیاه در اینجا نیز نقش دارد.
مصرف رسوراترول انگور عسگری کاشمر می تواند اختلال خلق و خو را بهبود بخشد و از از دست دادن حافظه مرتبط با افزایش سن جلوگیری کند.
انگور همچنین حاوی ریبوفلاوین است که می تواند برای افراد مبتلا به میگرن مفید باشد.
برخی از مطالعات موشها، اثربخشی رسوراترول را در پیشگیری از آلزایمر نشان میدهند.
با این حال، برای تأیید این موضوع در انسان به مطالعات بیشتری نیاز داریم.
مطالعات انگور عسگری بی دانه نشان میدهد افرادی که در حوضه مدیترانه زندگی میکنند نسبت به سایر جمعیتهای سالخورده کمتر به آب مروارید مبتلا میشوند.
رژیم غذایی این جمعیت ها شامل انگور و شراب است – بنابراین ما می توانیم ارتباط برقرار کنیم.
انگور سیاه (و به طور کلی انگور) با رادیکال های آزاد مبارزه می کند و عدسی چشم را در برابر پیری مقاوم تر می کند.
یک رژیم غذایی غنی از آنتی اکسیدان، که به خوبی از سنین پایین شروع شده است، می تواند به طور چشمگیری خطر مشکلات بینایی مرتبط با سن را کاهش دهد.
انگور سیاه حاوی لوتئین و زآگزانتین است که کاروتنوئیدهایی هستند که به حفظ بینایی کمک می کنند.
بر اساس مطالعه انگور عسگری با دانه موش منتشر شده در Nutrition، رژیم غذایی حاوی انگور با محافظت در برابر استرس اکسیداتیو، محافظت قابل توجهی از شبکیه را فراهم می کند همچنین می تواند از نابینایی جلوگیری کند.
انگور این توانایی را دارد که از کاهش بینایی و دژنراسیون ماکولا ناشی از افزایش سن جلوگیری کند.
مطالعات و تحقیقاتی در این زمینه انجام شد و به این نتیجه رسیدند که مصرف روزانه انگور شانس ابتلا به ARMD یا دژنراسیون ماکولا مرتبط با سن را تا بیش از 30 درصد کاهش میدهد.
آنتی اکسیدان های موجود در انگور، به ویژه فلاونوئیدها، اثرات مضر رادیکال های آزاد را از بین می برند.
رادیکال های آزاد انگور عسگری می توانند باعث اختلالات مرتبط با چشم مانند آب مروارید شوند.
- منابع:
- تبلیغات: