آلو بخارا رسمی ممکن است به محض تولد کودک وارد شود، که معمولاً در حدود 6 ماهگی است. خوردن آلو میتواند اثر ملین داشته باشد، بنابراین در حالی که این میوه میتواند غذای فوقالعادهای در هنگام یبوست کودک باشد، مراقب باشید در مصرف آن زیاده روی نکنید.
آلو یک میوه باستانی است که قبل از اینکه هزاران سال پیش انسان ها یاد بگیرند درخت و میوه آن را اهلی کنند در آمریکای شمالی، اروپا و آسیا به طور وحشی رشد کرده است.
این نوآوری کشاورزی آغاز یک جهش بزرگ رشد در درخت آلو بود. امروزه هزاران نوع آلو وجود دارد که در هر رنگی از رنگین کمان و انواع شکل ها و طعم ها وجود دارد از میرابل ها و گاج های بسیار شیرین گرفته تا دمسون های بسیار ترش و تند.
برخی از آنها حتی قابض هستند، مانند خار سیاه که برای تهیه لیکور آلو مانند پاتکساران در اسپانیا و جین اسلو در بریتانیا استفاده می شود.
آن را بو کن آلو باید عطری شیرین داشته باشد هر چه عطر عمیق تر باشد، میوه رسیده تر است. شما همچنین می توانید آن را نگه دارید.
آلوی رسیده زمانی که به آرامی در کف دستتان فشار داده می شود لطیف می شود نه انگشتانتان که می تواند میوه را کبود کند.
آلو حاوی پتاسیم و ویتامین های A، C و K است. این مواد مغذی ضروری با هم از عملکرد اعصاب حمایت می کنند و سلول ها، بافت ها و استخوان های سالم را می سازند.
این میوه همچنین حاوی آنتی اکسیدان ها و فیبر محلول است که به تنوع باکتری های دوست در روده کمک می کند، از هضم غذا پشتیبانی می کند و عملکرد سلولی بهینه را حفظ می کند.
فقط به یاد داشته باشید که آلو می تواند باعث ناراحتی های گوارشی مانند نفخ و گاز شود و در عین حال خاصیت ملین نیز دارد، بنابراین مراقب باشید در مصرف آن زیاده روی نکنید.