تخمه کدو درجه یک انواع مختلفی دارند، اما بهتر است آنها را به دو شکل تشخیص دهید: نوع سفید، پفدار و خامهای که مستقیماً از جک و فانوس شما میآید، و دانههای کوچکتر و سبز رنگ که به نام پپیتاس یا «دانههای کوچک» شناخته میشوند.
در اسپانیایی، بیشتر در گرانولاهای بدون آجیل و نان های غلات کامل یافت می شود. همه دانه های کدو تنبل دانه کدو تنبل هستند، اما همه دانه های کدو تنبل پپیتا نیستند.
پپیتاس از انواع خاصی از کدو تنبل به دست می آید – آنهایی که به طور طبیعی دانه کدو تنبل را بدون پوسته سخت و فیبری تولید می کنند و اغلب به آنها دانه های “بدون پوسته” می گویند.
کدو تنبل دانه ای پر از دانه است و گوشت کمتر و پوست نازک تری نسبت به کدو تنبل جک و فانوس دارد که دانه های کمتری دارد و پوست ضخیم تر با گوشت بیشتری دارد.
از هر تنوعی که لذت می برید، تخم کدو تنبل یک میان وعده قابل اعتماد است. و بله، آنها سالم هستند! در اینجا خلاصه ای از تمام کارهایی است که آنها می توانند برای شما انجام دهند.
همه دانه ها سرشار از مواد مغذی هستند، زیرا حاوی تمام اجزای برای تغذیه یک گیاه کاملاً جدید هستند. پپیتاس سرشار از چربی های سالم، پروتئین، منیزیم، پتاسیم، آهن، روی، مس و انواع آنتی اکسیدان ها است.
غنی از منیزیم: مؤسسه ملی سلامت، دانه های کدو تنبل را به عنوان منبع اصلی منیزیم معرفی می کند. اکثر آمریکایی ها منیزیم کافی دریافت نمی کنند و دریافت مقادیر بالاتر ممکن است به سردرد کمک کند.
منیزیم همچنین ممکن است علائم استرس و خواب را بهبود بخشد. یک وعده تخمه کدو تنبل تقریباً نیمی از ارزش روزانه (DV) منیزیم را برای زنان و تقریباً نیمی را برای مردان دارد.
سرشار از چربیهای سالم: دانههای کدو تنبل حاوی اسیدهای چرب تک غیراشباع و اسیدهای چرب غیراشباع چندگانه، از جمله ALA هستند که چربیهای امگا 3 موجود در گیاهان هستند.
تحقیقات زیادی در مورد فواید ALA به اندازه چربی های امگا 3 موجود در ماهی انجام نشده است، اما خوردن غذاهای گیاهی بیشتر با ALA ممکن است سلامت قلب را بهبود بخشد.