از هفت مطالعه مورد تجزیه و تحلیل، پنج مطالعه نشان دادند که زنجبیل مفید است، در حالی که دو مطالعه هیچ نتیجه مفیدی پیدا نکردند. نویسندگان این بررسی پیشنهاد میکنند که نتایج ترکیبی ممکن است ناشی از تفاوتها در شکلها و آمادهسازی زنجبیل باشد.
آنها همچنین برای درک کامل اثرات قرص زنجبیل بر حالت تهوع و سایر مشکلات گوارشی، خواستار مطالعات بیشتر بر روی انسان شدند.
در اینجا، بیاموزید که کدام غذاها می توانند به تسکین حالت تهوع کمک کنند.
حمایت از سیستم ایمنی بسیاری از مردم از زنجبیل برای کمک به بهبودی پس از سرماخوردگی یا آنفولانزا استفاده می کنند. با این حال، شواهدی که از این استفاده حمایت میکنند، بیشتر حکایتی هستند.
در یک مطالعه قدیمیتر از منبع معتبر 2013، محققان اثرات زنجبیل تازه و خشک را بر روی یک ویروس تنفسی در سلولهای انسانی بررسی کردند. نتایج نشان می دهد که زنجبیل تازه ممکن است به محافظت از سیستم تنفسی کمک کند، در حالی که زنجبیل خشک تاثیر مشابهی نداشت.
یک مطالعه مقطعی بزرگ در سال 2017 نشان داد که مصرف روزانه زنجبیل ممکن است از سیستم ایمنی بدن حمایت کند. این ممکن است در برابر بیماری های مزمن محافظت کند و از بهبودی سایر بیماری ها مانند سرماخوردگی یا آنفولانزا کمک کند.
یک مطالعه کوچک در سال 2019 در مورد اثرات عصاره زنجبیل بر افراد سیگاری و غیرسیگاری نشان داد که مصرف روزانه عصاره زنجبیل با پاسخ آنتیبادی قویتر در افراد غیرسیگاری مرتبط است.
با این حال، تایید اثرات زنجبیل بر سیستم ایمنی به تحقیقات بیشتری نیاز دارد.
یک بررسی در سال 2015 به این نتیجه رسید که مصرف خوراکی زنجبیل برای درمان التهاب ناشی از استئوآرتریت “تا حدی موثر و نسبتا بی خطر” است.
با این حال، نویسندگان خاطرنشان کردند که مطالعات در متاآنالیز آنها کوچک بود و ممکن است جمعیت عمومی را نشان ندهد.
در همین حال، بررسی 16 کارآزمایی بالینی در سال 2017 نشان داد که خواص فیتوشیمیایی زنجبیل ممکن است با التهاب مقابله کند. این نویسندگان همچنین خواستار تحقیقات بیشتر در مورد مؤثرترین دوزها و انواع عصاره زنجبیل شدند.