اگر بیش از حد از این محصول شیرین مفید غافل شوید، به تدریج خطر ابتلا به تعدادی از بیماری های جدی را خواهید داشت. از جمله آنها می توان به دیابت شیرین، تصلب شرایین، اختلالات پانکراس و کیسه صفرا اشاره کرد.
مصرف بی رویه قند از هر نوع، ایمنی را کاهش می دهد، منجر به کاهش نشاط می شود و خطر ابتلا به تومورهای سرطانی را افزایش می دهد. به یاد داشته باشید که شیرینی ها، حتی انواع سالم، غذاهای سنگینی برای بدن ما هستند.
اگر شکر قهوه ای برای دیابت فقط به عنوان مکمل یک رژیم غذایی سالم خدمت کنند، پس همه چیز درست است. اندام های داخلی از آنها مواد مفید دریافت می کنند و به راحتی با استرس کنار می آیند.
به همین دلیل است که ایجاد تعادل بسیار مهم است. با توجه به مبحث “قند قهوه ای – فایده یا مضر”، باید توجه داشت که در این مورد ما در مورد یک محصول طبیعی با کیفیت بالا صحبت می کنیم.
از آنجایی که امروزه چنین محصولی بیشتر و بیشتر محبوب می شود، تقلبی های بیشتری در قفسه ها قرار می گیرند. اغلب مضرتر از شکر سفید معمولی نیستند، اما مفید هم نیستند. شکر قهوه ای (نیشکر): به راحتی جذب بدن می شود، تاثیر مثبتی بر گردش خون دارد چگونه شکر قهوه ای مرغوب انتخاب کنیم؟
روشهای خانگی سادهای وجود دارد که به شما کمک میکند بفهمید کدام محصول در مقابل شماست – طبیعی یا تقلبی. اولین مورد این است که شکر را در مقدار کمی آب گرم بریزید و ترکیب را کمی با قاشق هم بزنید. اگر مایع بلافاصله رنگ قهوه ای به دست آورد، پس شما جعلی دارید.
اگر بعد از چنین آزمایشی باز هم شک دارید، شکر را کاملاً در آب حل کنید و چند قطره ید در آنجا بریزید. رنگ مایل به آبی محلول به شما نشان می دهد که محصول طبیعی است.
اگر رنگ تغییر نکرده است، شکر رنگی معمولی دارید. لذیذین واقعی و خبره های یک محصول طبیعی می توانند آن را با بوی خاص آن تشخیص دهند.
شکر نیشکر دارای نت های منحصر به فردی از کارامل، وانیل و میوه است. مشکل این است که آزمایش های توصیف شده را نمی توان قبل از خرید انجام داد. اغلب بسته بندی حتی به شما اجازه نمی دهد بوی شکر را درک کنید. چگونه تقلبی را تشخیص دهیم؟ اول از همه، اطلاعات روی برچسب را با دقت بخوانید.
گاهی اوقات سازنده با حروف کوچک نشان می دهد که محصول تقلیدی است. اما همیشه این اتفاق نمی افتد. در بالا کشورهای متخصص در تولید شکر نیشکر فهرست شده بودند. اگر روی برچسب نشان می دهد که محصول در یکی از آنها تولید شده است، در کیفیت آن شکی نیست.
به قیمت هم دقت کنید هزینه بسیار کم باید به شما هشدار دهد. شکر قهوه ای مانند هر محصول دیگری تنها در صورتی مفید است که در حد اعتدال مصرف شود. همچنین مهم است که بتوانید تقلبی ها را تشخیص دهید. فقط در رابطه با قند نیشکر طبیعی، همه چیزهایی که در بالا توضیح داده شد درست است.